Ma nema tu, aj dopali do ri ima se vodke pa ce da se grijemopa reko bi nas dragi no com.. bolan bolan...pa sta ne kazes prije...javi se na pp kada si u ri da idemo na jedno pivce, kafica nestoa šta da kažem...inače je moje selo "Bakarac" poznato po buri...tu je negdje u điru sa senjom...Krčkim mostom i tako...tako da ovjde dere nenormalno...zatvorene ceste i tako...ma nesmijem vas ja potpalivat...biti ce previse vatrometa onda...![]()
![]()
Bit ces u stanu pun VoP-ovca, ali mislim da ti nebi smetalo![]()
Inače sa no-comentom igram u 16 uniju na .ba......vidis vidis...
![]()
Ma nema tu, aj dopali do ri ima se vodke pa ce da se grijemopa reko bi nas dragi no com.. bolan bolan...pa sta ne kazes prije...javi se na pp kada si u ri da idemo na jedno pivce, kafica nestoa šta da kažem...inače je moje selo "Bakarac" poznato po buri...tu je negdje u điru sa senjom...Krčkim mostom i tako...tako da ovjde dere nenormalno...zatvorene ceste i tako...ma nesmijem vas ja potpalivat...biti ce previse vatrometa onda...![]()
![]()
![]()
jesi cesto u rijeci??? mislim nije ti daleko no![]()

Koji fax?Ma nema tu, aj dopali do ri ima se vodke pa ce da se grijemopa reko bi nas dragi no com.. bolan bolan...pa sta ne kazes prije...javi se na pp kada si u ri da idemo na jedno pivce, kafica nestoa šta da kažem...inače je moje selo "Bakarac" poznato po buri...tu je negdje u điru sa senjom...Krčkim mostom i tako...tako da ovjde dere nenormalno...zatvorene ceste i tako...ma nesmijem vas ja potpalivat...biti ce previse vatrometa onda...![]()
![]()
![]()
jesi cesto u rijeci??? mislim nije ti daleko no![]()
Idem na faks u rijeku...tako da sam skoro svaki dan tamo...![]()

okaci me na forum, ja tebe na bana jelacica danas
A nisam ne mislio da je teski nekima jedan lagani....nista valjda mislili da idem na neki teški faks...Veleučilište

okaci me na forum, ja tebe na bana jelacica danas
.pejdi koja je pobjegla prva iz saveza a tu se onda nade raspravljati,vrati se u savez i budi ono sto jesi i onda se raspravljaj tu a ne neke vrijedati koji sudjeluju u ratu i casno se bore hehe i gube flote .. toliko od mene![]()

evo ljudi cak se i crna banana vratio u rat nakon godisnjeg odmora!
ne bih ga ni skuzio da nije razbio sondu kod mene u 2 ujutro...po dobrom starom obicaju njegovog ratnog vrlo agresivnog sondiranja![]()
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH